Julfirande med språkintroduktion

På juldagen samlades 6 lärare, Emmely, Rebecca, Jen, Karin, Maja och Birgitta tillsammans med ca 20 elever från SPI (nyanlända elever) klasserna, för att fira jul.

Dagen började med en 5-kamp i idrottshallen, det vinnande laget vann biobiljetter. Därefter blev det film med godis, popcorn och fika i en av aulorna. Dagen avslutades med julklappsutdelning. Under granen vid huvudingången låg det paket med allas namn på.

Efter kramkalas och selfie-time sa vi hejdå och alla gick på jullov. Dagen blev lyckad, både lärare och elever hade väldigt roligt. Det var kul att göra något för eleverna och ge dem en känsla av jul.