Väsby Nya Gymnasium - mer än en skola

Väsby Nya Gymnasium är en nybyggd kommunal gymnasieskola med ca 700 elever. Skolans lokaler delas med ett helt nybyggt kulturhus, bibliotek och multihall. Lokalerna är moderna, ljusa och rymliga med många sköna plugghörnor. Sporthall, gym och restaurang som dagligen serverar tre rätter finns också i huset.

Bild av skolan från Väsby station

VNG är utformat så att du ska få inspiration och stimuleras kreativit. Här arbetar vi konstant med att  finna och utveckla de bästa idéerna och metoderna, med utgångspunkt i etablerad forskning och vår erfarenhet från arbetet med eleverna. Vi tar vara på dina förmågor och ger dig verktygen att utvecklas och bli framgångsrik.

Bild av VNG från Väsby station